EatonDK-Critical-banner.jpg 
   
EATON DANMARK

Eaton er en Power Management virksomhed, der leverer energieffektive løsninger, der hjælper vores kunder med effektiv styring af elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi.

Virksomheden er en af verdens førende teknologivirksomheder inden for levering af elektriske produkter, systemer og tjenesteydelser i relation til strømkvalitet, distribution og kontrol, kraftoverføring, lys- og ledningsprodukter, hydrauliske komponenter, systemer og tjenester til industrielt og mobilt udstyr, aerospace-brændstof, hydrauliske og trykluftsdrevne systemer til kommerciel and militær brug samt til lastbilers og bilers transmissionssystemer og fremdrivningssystemer til ydelse, brændstoføkonomi og sikkerhed.

Eatons elektriske virksomhed er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, back-up strømbeskyttelse, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og kabling samt løsninger til barske og farlige miljøer. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Kontakt

Kontakt os
Eaton
Electrical Sector
Generatorvej 8C
DK-2730 Herlev
Tlf: +45 3686 7910
Fax: +45 3686 7921
info-denmark@eaton.com

Opret Eaton som leverandør

Kontaktpersoner

Nyheder
No News Available


No Events Available
 
EatonDK-newsletter_iconTilmelding til nyhedsmail
 

EL & Teknik 2014

eBrochure
Energy-efficient Solutions eBrochure

SmartWire-DT

Cooper acquisition tile for landing pages