Eaton ansætter ny salgschef

C:\Users\C9912677\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Per Vagnholm.jpg
Eaton Danmark har per 1. januar 2019 ansat Per Vagnholm som ny salgschef. Eaton står foran introduktion af nye produkter og udvider i 2019 samarbejdet med el-grossisterne i Danmark. Per skal være med til at gøre udvidelsen til en succes for alle parter og får ansvar for at analysere mulighederne i markedet, optimere Eatons salgsstrategi og være leder for Eatons komponent salgsteam.

Per kommer fra en skandinavisk stilling som Business Development Manager hos teknikdistributøren RS Components, hvor hans primære opgave har været at drive virksomhedens vækst på tværs af det skandinaviske marked.

Det er den samme vækstrejse, Per Vagnholm nu vil stå i spidsen for at guide Eaton Danmark igennem. ”Jeg kender allerede en del til Eatons kunder og produkter fra mit tidligere job, og ser rigtig mange muligheder for Eaton i Danmark. Eaton har nogle fantastiske produkter som fx deres digitale fejlstrømsafbrydere og gnist detektorer som har potentiale til meget mere og et nyt interessant koncept er lige på trapperne,” siger Per Vagnholm.

Per har en elektronikbaggrund, men har arbejdet både med salg, indkøb og forretningsudvikling for en række store globale virksomheder.