Dato

8. oktober 2018

Ny Field Product Manager hos Eaton Danmark.

Søborg, Danmark. Eaton, Pr. 15. september er Julia Kick ansat hos Eaton Danmark i Søborg som Field Product Manager. Hun er uddannet fra både CBS og tyske Universität Passau og har blandt andet været ansat som Client Success Manager hos rådgivningsvirksomheden Ageras og som konsulent for Danmarks Medie- & Journalisthøjskole. Eaton er en såkaldt power management-virksomhed, der er ekspert i styring af elektrisk energi. Virksomheden leverer blandt andet UPS-anlæg, som sikrer en uafbrudt strømforsyning i tilfælde af strømafbrydelser. Hos Eaton skal Julia Kick primært understøtte salget af komponenter og UPS-anlæg via produkt marketing, salgsværktøjer og CRM.

###


Om Eaton

Eatons elektrotekniske gren af koncernen er globalt førende med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, strømbeskyttelsesbackup, kontrol og automatisering, belysning og sikkerhed, løsninger til infrastruktur og ledningsføring, løsninger til barske og farlige miljøer samt projekt-support. Eaton er gennem sine globale løsninger i stand til at møde nutidens mest afgørende udfordringer inden for styring af elektrisk energi.

Eaton er en Power Management virksomhed, som omsatte for 20,4 milliarder dollars i 2017. Eaton leverer energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med effektivt at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har omkring 96.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på www.eaton.com.

.

###

Jette Grønberg
+45 3686 7910