Eaton - 2018-04-26 08:00 CEST

http://resources.mynewsdesk.com/image/upload/t_next_gen_article_scale_600/j7mj3ak3cmvher8sk5u6.jpg

Power Management-virksomheden Eaton sætter fokus på overgangen til nye energiformer og decentraliserede energisystemer på dette års Hannover Messe. Med et muligt EU-forbud på vej mod drivhusgassen SF6 er der særlig opmærksomhed på Eatons revolutionerende SF6-fri mellemspændingsudstyr, der vil blive fremvist under messen.

Eaton deltager i denne uge på industri- og automationsmessen Hannover Messe.

Her løfter Power Management-virksomheden sløret for en række nye produkter og løsninger, der gør maskinbyggere, ejere af industriejendomme og netoperatører i stand til at udnytte de muligheder, som overgangen til Internet of Things (IoT) og nye energiformer medfører.

Under messen vil Eaton blandt andet fremvise:

· Det banebrydende SF6-fri mellemspændingsudstyr, der anvendes af industrien og til distributionsnet. Udstyret er særligt relevant netop nu, da EU genovervejer at forbyde brugen af SF6, der er en ekstremt miljøskadelig drivhusgas.

· xStorage energilagringssystemer til boliger og erhvervsejendomme, der kan hjælpe de såkaldte ’prosumers’, som både producerer og forbruger energi, med at reducere elregningen, sikre backup i tilfælde af strømsvigt og ikke mindst bidrage med vigtige nettjenester som frekvensstyring.

· Mikrogrid-kontrolsystemet Power Xpert Optimizer, der gør det muligt at øge fokusset på bæredygtighed og forsyningssikkerhed.

Udover overgangen til nye energiformer vil Eaton også have fokus på integrerede teknologier til industrien. Her vil virksomheden fremvise cloudkompatible elektriske og hydrauliske systemer, der kan gøre maskiner mere effektive, sikre og ikke mindst intelligente:

· Et virtuelt rum med HoloLens-teknologi, der gør det muligt for besøgende at opleve, hvordan Eatons elektriske og hydrauliske systemer er integreret.

· En elektrohydraulisk præcisionsstyringsmaskine vil demonstrere, hvordan hydraulik kan forbindes ved hjælp af et intelligent SmartWire-DT-modul.

· Et omfattende udvalg af digitale fremdriftssystemer og koblingsanlæg, herunder den nye digitale NZM-sikring, der er udviklet til enkel og effektiv livscyklushåndtering.

· Intelligente automatiseringsteknologier til kontrol og betjening af små og mellemstore maskiner, der er udviklet med henblik på at understøtte Industri 4.0. Kernen i teknologien er Eatons nye XC300 PLC, der indeholder avanceret it-sikkerhed og har forbindelse til Eatons Predictive Maintenance Portal, der kan forudsige, hvor og hvornår der opstår fejl i processer og udstyr. Eaton har sammen med it-virksomheden T-Systems udviklet et integreret system, der gør det sikkert og nemt at tage del i IoT-udviklingen.

Find Eaton ved C71 i hal 11 på Hannover Messe fra 23. til 27. april 2018.

###

Eaton er en Power Management-virksomhed, der i 2017 omsatte for 20,4 billioner dollars. Eaton tilbyder energieffektive løsninger, der hjælper kunderne med at styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi på en mere effektiv, sikker og bæredygtig måde. Eaton har ca. 96.000 ansatte og sælger produkter til kunder i mere end 175 lande. Du kan finde flere oplysninger på Eaton.dk

###

For mere information: Kontakt venligst Marketing Manager Jette Grønberg, Eaton, +45 36 86 79 10, jettegronberg@eaton.com

Jette Grønberg

tlf. +45 36 86 79 10

jettegronberg@eaton.com